Почетна / Сервисен центар

Сервисен центар

Како новост што гордо би го искажале и издвоиле во оваа нова 2014 година е отворањето на сервисниот центар во рамките на нашата компанија и магацинскиот простор, како би добиле брза, ефективна и завршена услуга за нашите потрошувачи без многу чекање. Брзата промена на масло и филтери од лагер, без дополнителни трошкови, проследено со квалитетна hi-tech компјутерска дијагностика е она од што нашите потрошувачи би имале голема бенефиција.

ПОНУДИ

ЧПП

 • Како да закажам за сервис

  Клиентите кои сакаат да закажат термин за промена на масло и филтери ќе можат да го донесат својот автомобил каде веднаш би се интервенирало на него без никакво чекање на клиентот.
  Закажување на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

 • Како да најдам филтери за моето возило

  На нашата веб страна има каталози за пребарување на филтери (линк) и масло (линк) за вашето возило. Доколку не можете да се снајдете побарајте помош на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441 или дојдете директно во нашите простории (линк мапа).

 • Моето возило го нема во каталогот

  Доколку вашето возило го нема во каталог на нашите добавувачи побарајте информација на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse

Powered by CouchCMS