Почетна / Производи / Масла

Масла

desc

Масла

Што преставуват маслата? Маслата се материјали кои го намалуваат триењето помеѓу металните површини, а воедно овозможуваат пренос на снага, топлина и ладење, со цел металните делови да се заштитат од трошење и корозија. Зошто треба да го менувате моторното масло редовно? Со тек на време доаѓа до интерен прекин (молекулски) во протокот на моторното масло. Тогаш ја губи ефективноста и повеќе неможе правилно да го заштитува моторот.
 

  

КРАТКА ИСТОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДИТЕ ШТО ГИ УВАЗУВАМЕ.

НСветски познатата Малезиска компанија во приватна сопственост ја превзема фабриката на Селениа во 2009 година, и настапува на Европскиот пазар сериозно, бидејки склучува договор за фабричко и сервисно масло во Мерцедес АМГ. Покрај ова нивните масла се користат и во формула 1 тимот на Мерцедес АМГ.

ПОНУДИ

ЧПП

 • Како да закажам за сервис

  Клиентите кои сакаат да закажат термин за промена на масло и филтери ќе можат да го донесат својот автомобил каде веднаш би се интервенирало на него без никакво чекање на клиентот.
  Закажување на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

 • Како да најдам филтери за моето возило

  На нашата веб страна има каталози за пребарување на филтери (линк) и масло (линк) за вашето возило. Доколку не можете да се снајдете побарајте помош на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441 или дојдете директно во нашите простории (линк мапа).

 • Моето возило го нема во каталогот

  Доколку вашето возило го нема во каталог на нашите добавувачи побарајте информација на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse

Powered by CouchCMS