Почетна / Производи / Филтри

Филтри

desc

Филтри

Основното за сите филтери е нивната функција за пречистување. Тие се поделени во неколку групи и тоа:

• филтери за масло
• филтери за воздух
• филтери за гориво
• филтери за хидраулика
• филтери за клима / кабина
• филтери за средство за ладење

  

КРАТКА ИСТОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДИТЕ ШТО ГИ УВАЗУВАМЕ.

Италијански бренд на филтери CLEAN од фирмата Делгросо која е застапена како прво вградување во повеќе производители како Ивеко и Фиат Крајслер групација

Фрад филтери како најстара компанија за производство на сите типови на филтери, повеќе од 50 години е застапена на нашите простори.

Најпознатиот и најзастапениот бренд на филтери за прво вградување во повеќе европски брендови како Fiat, VW, Audi, BMW, MERCEDES, IVEKO, CASE, NEW HOLLAND и други.

Самото име кажува се, најквалитетните свеќици и греачи, кои се вградуваат во сите светки производители на автомобили.

Најпознатиот и најзастапениот бренд на филтери и делови кои се користат како и за прво вградување во повеќе јапонски и корејски брендови како TOYOTA, MAZDA, KIA и други.

Специјализиран бренд на филтери од американско потекло за сите тешки, товарни возила како и градежни машини.

Успешна компанија која датира од 1964 година, која прокрај другото произведува и филтери за сите познати имиња на филтери на европскиот континент.

ПОНУДИ

ЧПП

 • Како да закажам за сервис

  Клиентите кои сакаат да закажат термин за промена на масло и филтери ќе можат да го донесат својот автомобил каде веднаш би се интервенирало на него без никакво чекање на клиентот.
  Закажување на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

 • Како да најдам филтери за моето возило

  На нашата веб страна има каталози за пребарување на филтери (линк) и масло (линк) за вашето возило. Доколку не можете да се снајдете побарајте помош на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441 или дојдете директно во нашите простории (линк мапа).

 • Моето возило го нема во каталогот

  Доколку вашето возило го нема во каталог на нашите добавувачи побарајте информација на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse

Powered by CouchCMS