Почетна / ВЕБШОП

 

 

 • најава на ВЕБШОП


  Со кликнување на овој линк ке бидете пренасочени на нашиот ВЕБШОП.

 • Како да најдам филтери за моето возило

  На нашата веб страна има каталози за пребарување на филтери и масло за вашето возило. Доколку не можете да се снајдете побарајте помош на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441 или дојдете директно во нашите простории.

 • Моето возило го нема во каталогот

  Доколку вашето возило го нема во каталог на нашите добавувачи побарајте информација на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

 • Објаснување за филтери

  Филтрите играат фундементална улога при векот на траење на моторот како и при неговобеспрекорно функционирање. Затоа квалитетот на UFI филтрите е на највисоко ниво, и е прво вграден филтер во AUDI и VW, види слика.

 • Објаснување за моторно масло

   

ПОНУДИ

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse

Powered by CouchCMS