Масла

Што преставуват маслата? Маслата се материјали кои го намалуваат триењето помеѓу металните површини, а воедно овозможуваат пренос на снага, топлина и ладење, со цел металните делови да се заштитат од трошење и корозија. Зошто треба да го менувате моторното масло редовно? Со тек на време доаѓа до интерен прекин (молекулски) во протокот на моторното масло. Тогаш ја губи ефективноста и повеќе неможе правилно да го заштитува моторот.

Филтри

Основното за сите филтери е нивната функција за пречистување. Тие се поделени во неколку групи и тоа:
филтери за масло
филтери за воздух
филтери за гориво
филтери за хидраулика
филтери за клима / кабина
филтери за средство за ладење

Сервис

Сервисот за автомобили и лесни комерцијални возила на нашите потрошувачи им понудува брза и квалитетна замена на филтери и моторно масло, проследено со врвна проверка на компјутерска дијагностика. Брза, ефективна и завршена услуга за нашите потрошувачи без многу чекање.Промена на масло и филтери од лагер, без дополнителни трошкови за муштеријата. Нашето мото е МУШТЕРИЈАТА НА ПРВО МЕСТО. Чуството да добиеш квалитет, брзина и цена за...

Неделни акции

Месечни акции

Промоции

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse